E-Naslov: info@elektrostoritve.com | Telefon: +386(0)40 463 807

Klimatske naprave za domačo rabo

Klimatske naprave za domačo uporabo imajo zmogljivost od 2,5 do 7,0 kW in jih je mogoče montirati kot samostojne ali združene v sistem. Ne glede na to, za kateri model se boste odločili, bodo klimatske naprave Toshiba delovale visoko učinkovito, skrbele za svež, dobro filtriran zrak in popolno temperaturo vse leto. Klimatske naprave Toshiba sodijo med najučinkovitejše naprave na trgu. Zaradi inverterske tehnologije in uporabljenega dvojnega rotacijskega batnega kompresorja naprave vse leto učinkovito varčujejo s porabo električne energije.

Klimatske naprave ESTIA zrak-voda

So uvrščene med obnovljive vire energije in tako predstavljajo idealno rešitev. Z ESTIA toplotno črpalko zrak-voda proizvajalca TOSHIBA boste privarčevali energijo, kakor tudi poskrbeli za okolje in denarnico! ESTIA namreč večji del porabljene energije črpa iz zraka (okolja). S tovrstno črpalko ne boste več odvisni od fosilnih goriv. Privarčevali boste za letne in zimske počitnice!

Več informacij...

Inverter Mini S-MMS zrak-zrak

Imate veliko stanovanje, hišo ali podjetje? Stroški vzdrževanja in ogrevanja pa so veliki? Odgovor na vaše težave je istem Mini S-MMS. Lahko se uporablja za majhne trgovine, pisarne, restavracije ipd. Povosd, kjer je potrenp od 12 do 21 kW grelne moči in do 9 notranih enot. Centralni del sistema je dvokratni inverterski kompresor, ki se lahko deli med vsemi notranjimi enotami. Skratka, velika energijska učinkovitost in dolga življenska doba! Vse to se lahko kombinira tusi s prezračevalno enoto- v primeru, da imate popolno zaprti sistem pisarn. Vzdrževanja skorajda ni, kar vam prinese še dodaten prihranek!

Več informacij...

Klimatske naprave RAS

TOSHIBA že več kot 60 let vlaga v raziskovalno dejavnost in razvoj inovativnih klimatskih sistemov. Na prvem mestu je kvalitetna izdelava, kvaliteta ogrevanega in hlajenega zraka, skupaj z največjim izborom filtrov za kvaliteto zraka v prostoru.

TOSHIBA je vedno prva pri uvedbi evropskih uredb nevarnih snovi v svojih proizvodih, kot so plini in ROHS. Vse klimatske naprave izdelane in v prodaji v letu 2013, so uskaljene z novimi oznakami za energetsko učinkovistost: oznaka za hlajenje SEER in oznaka za gretje SCOP, ki podaja sezonsko vrednost energetske učinkovitosti v načinu delovanja gretja in hlajenja.

Več informacij...