E-Naslov: info@elektrostoritve.com | Telefon: +386(0)40 463 807

Klimatske naprave za poslovno rabo

Imate poslovne prostore in veliko denarja porabite za gretje in hlajenje? Veliko razmišjate o prevelikih stoških in ne veste kako jih zmanjšati? Težava je vrjetno v neracionalnem gretju in hlajenju prostorov. Poleti vam je zelo vroče in učinkovitost dela je zaradi tega zmanjšana. Pozimi pa ne morete obvladovati stroškov ogrevanja, ker so preveliki..

Predlagamo vma rešitve poslovnih klimatskih naprav, ki bodo zmanjšale vađe stroške do nevrjetnih 75%!

Klimatske-naprave za poslovno rabo RAV

Poslovne klima naprave RAV zrak-zrak delujejo pri hlajenju do -15°C, pri gretju pa do neverjetne zunanje temperature -20°C. Lahko jih uporabite za pisarne, velike konferenčne dvorane, skladišča proizvodne hale itd. Klimatske naprave se lahko uporabljajo skupaj s prezračevalnimi enotami in skupaj z obstoječimi kanalskim gretjem. Posledično imate celoten sistem gretja le za tretino trenutnih stroškov.

Največja prednost enot RAV je njihova zanesljivost in kvaliteta, zato se uporabljajo tudi za najbolj obremenjene prostore, kot so strežniške sobe podatkovnih centrov. Njihovo zaneslijo delovanje pri hlajenju je vse do -15°C zunanje temparature, večina ostalih klima naprav v teh temparaturah ne obratuje. Gretje deluje do zunanje temperature -20°C. Skupina RAV vsebuje vse vrste notranjih enot: stenske, kasetne, kanalske ipd.

Več informacij...

Klimatske naprave SMMS-VRF S-HRM

Ste lastnik velike banke, holdinga, poslovne korporacije ipd. Vendar vas vsako zimo boli glava glede stroškov ogrevanja ali hlajenja poleti. Znebite se stare instalacije in takoj vgradite TOSHIBA toplotne črpalke. Stroške gretja, hlajenja, prazračevanja, boste zmanjšali za najmajn 70%.

V tej skupini obstajata dve skupini izdelkov. Prva skupina so klimatske naprave zrak-zrak, ki imajo mod do 200kW, delujejo do -20°C. Druga skupina klim so klima naprave S-HRM-VRH do 132kW. Značilnost teh klimatskih naprav je v tem, da istočasno lahko en del stavbe grejejo, drugi del stavbe pa hladijo.

Več informacij...