E-Naslov: info@elektrostoritve.com | Telefon: +386(0)40 463 807

Varovanje podatkov

Varovanje podatkov

Upravitelj Spletnega mesta elektrostoritve.com, Elektro Storitve Metod Bosnar s.p. je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja zbiramo naslednje uporabnikove podatke:

-ime in priimek
- naslov in kraj bivanja
- naslov elektronske pošte
- geslo v šifrirani obliki
- ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Upravitelj elektrostoritve.com lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj Spletnega mesta elektrostoritve, Elektro Storitve Metod Bosnar s.p., podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Piškotki

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj potrebujemo piškotke

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije eposlovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Ime piškotka Namen piškotka Trajanje piškotka Upravljalec
PHPSESSID Sejni piškotek Trajanje seje elektrostoritve.com
_utma Delovanje statistike 2 leti Google.com
_utmb Delovanje statistike/td> 1 dan Google.com
I_utmc Delovanje statistike Do konca seje Google.com
_utmz Delovanje statistike 6 mesecev Google.com
___utm* Za omogačit ali onemogočit piškotke 1 leto silktide.com
incap_ses_86_44731 Za omogačit ali onemogočit piškotke trajanje seje Google.com
visid_incap_44731 Za omogačit ali onemogočit piškotke 2 leti silktide.com
cc_social Preverba omogočanja socialni omrežij 1 leto elektroservis.com
cc_analytics Preverba omogočanja analyticsa 1 leti elektroservis.com
cc_necessary Preverba omogočanja obveznih piškotkov 1 leti elektroservis.com